Dragă Moșule, de ce nu vii la toți copiii cuminți?

Îți schimbi relația cu mâncarea, faci sport și te educi în timp ce ridici greutățile lumii de pe umeri mici de copii.

Donăm 50% din valoarea fiecărui abonament Silver pentru ca Moșul să vină și la o familie monoparentală cu 4 copii.

Implică-te și tu:

Moș Crăciun, știai că 1 din 5 copii români se culcă flămând?

Unul din doi copii este lovit în familie. Mulți copii trăiesc în familii cu un singur părinte, iar România deține recordul copiilor abandonați de tați la naștere.

Acestea sunt datele unui studiu publicat de Salvați Copiii în luna decembrie, chiar de Moș Nicolae. În spatele acestor numere se află povești reale, suflete de copii, lacrimi și multe neajunsuri. Noi, la EduFluxx, nu putem să rămânem indiferenți.

Avem o singură dorință pentru toți copiii din lume...

Să li se îndeplinească toate visurile de Crăciun. Să zâmbească măcar pentru o clipă. Să le fie cald în casă. Și să nu se mai culce nemâncați. Măcar în seara de Crăciun.

Viața nu a fost la fel de generoasă cu toți copiii… Și nu putem schimba lumea, fie și pentru o singură noapte de Sărbătoare.

Dar am realizat ceva: Moș Crăciun nu este un singur om. Moș Crăciun suntem noi. Moș Crăciun ești chiar tu. Nu poți ajuta toți copiii din lume, dar poți începe cu o familie. Iar pentru acești copii, familia lor e lumea întreagă.

WhatsApp Image 2021-12-09 at 20.12.41 (8)

Fă cunoștință cu familia Balogh

Alina e una dintre cele 11,000 de mame din România ce nasc anual copiii renegați de tată. Ea iubește, îngrijește, hrănește și duce la școală 4 comori: pe Alisia (2 ani) Ianis (3 ani) Kevin (5 ani) și Lucian (7 ani).

Copiii i-au scris Moșului, însă el rar ajunge la copii ca ei. Între timp, Alina se întreabă cum va trece iarna fără prea multe lemne în sobă și cu o cămară goală.

Schimbăm povestea de Crăciun

Umplem cămara, îmbelșugăm masa de Crăciun, punem lemne în sobă și daruri sub brad. Un mic gest pentru oameni ca noi și ca tine, magie de Crăciun pentru 4 suflete mici.

Ia zi, Moșule! Vii anul acesta?

Fă-te bine cu EduFluxx Silver

Când ești bine, FACI bine

Cum funcționează: Ridicăm greutăți de pe umeri de copii

Ce conține EduFluxx Silver

SILVER

99 lei / lună
 • Acces la peste 110 antrenamente
 • Antrenamente cardio de tip bootcamp, insanity, kickboxing, tae-bo, cu greutatea propriului corp, antrenamente de pregatire fizica
 • Antrenamente pentru tonifiere: cu greutati, cu benzi elastice, cu greutatea propriului corp, antrenamente pentru fesieri, pentru abdomen;
 • Antrenamente Wellbeing: antrenamente pentru intarirea zonei lombare, pentru imbunatatirea posturii, pentru zona cervicala, de preventie, gimnastica medicala, bodyart, pilates
 • Cursuri de dans: dans sportiv, dans modern (vals, cha-cha, rumba etc)
 • Acces la antrenamente si cursuri concepute de kinetoterapeuti
 • Acces la cursuri cu experti din domeniul medical, nutritie, psihologie si sport
 • Acces la program post recuperare Covid
 • Acces la peste 350 de retete (omnivore, ovolacto-vegetariene, vegane, deserturi sanatoase, fast food sanatos) si calculator nutritional
 • 9 planuri alimentare pentru slabire, mentinere sau pentru a sustine un stil de viata sanatos
 • Interviuri cu mentori, sportivi de performanta, top experti din Romania, antreprenori, speakeri motivationali

Cunoaște familia

Lucian, 7 ani
Lucian are 7 ani și a început deja școala. Iubește mașinile, tractoarele și cursele motorizate. Îi place mult să se joace și merge cu mama la școală pe jos, zi de zi. Nu îl supără frigul, dar spune că i-ar prinde bine niște bocanci care să-i țină de cald. Lucian are și un tată, dar nu l-a văzut niciodată. Acesta nu l-a recunoscut la naștere și nici nu îl ajută financiar.

Kevin, 5 ani
El este verișorul primar al lui Lucian. Kevin e o mândrețe de băiat. Tare și-ar dori un trenuleț și un „tening” cu ursuleți. Îi place să se joace și să alerge și abia așteaptă să meargă cu Lucian la școală. A trecut ceva timp de când mama lui Kevin a plecat în afara țării, iar tatăl nu și l-a cunoscut vreodată. Îi spune “mamă” Alinei și nu își imaginează viața fără ea.

Ianis, 3 ani și Alisia, 2 ani
Ianis și Alisia sunt doi copilași din vecini care stau zilnic cu Alina cât părinții lor muncesc. C-așa e viața: oricât îi e mai greu, omul tot își rupe din puținul lui pentru a da o mână de ajutor. Picii i-au scris și ei Moșului: băiețelul și-ar dori mult o ambulanță, iar Alisia s-ar bucura de o păpușă.

Alina
Când am întrebat-o pe Alina ce și-ar dori de Crăciun, a răspuns simplu: Să îi văd pe copii zâmbind. Nu și-ar dori haine, încălțări sau creme sub brad, dar i-ar folosi cele trebuincioase în casă pentru a avea cât mai bine grijă de copii. Lemne pentru foc, mâncare de pus pe masă. Nimic complicat: făină, ulei, orez, niște dulciuri. I-ar mai prinde bine și o plapumă, perne, niște oale, poate chiar și o canapea nouă și un televizor. Îți lipsesc multe când crești copii fără un bărbat în casă! Iar venitul familiei este de doar 535 de lei/lună!

Ce pentru tine înseamnă o sumă infimă, pentru ei poate însemna mâncarea din acea zi sau căldura din sobă. Schimbă-ți stilul de viață cu EduFluxx Silver sport și ia greutățile lumii de pe umeri mici de copii:

Noi suntem EduFluxx, o platformă digitală ce reunește 24+ specialiști în medicină, fitness, psihoterapie și nutriție.

Folosim educația și dezvoltarea personală împreună cu tehnici de nutriție și de antrenament pentru a te ajuta să obții forma fizică dorită.

Împreună îl ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă la toți copiii

Comandă un abonament EduFluxx Silver pentru 1 lună. Apucă-te de sport luând greutățile lumii de pe umeri mici de copii. Implică-te ACUM:

Toate drepturile rezervate © 2021 EduFluxX
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.