Vrei să afli povestea Monicăi si care a fost procesul ei, în încercarea de a da jos kilogramele acumulate în sarcină și de a-și recâștiga feminitatea, încrederea în forțele proprii și garderoba?

„-          Un antrenament eficient nu e neapărat lung, îi spune Răzvan în timpul unui antrenament.

          Adică nu trebuie să fac 1 oră de bandă ca să slăbesc?

          Monica, dacă nu te antrenezi cum trebuie poți pierde mai mulți mușchi decât grăsime – mai ales dacă combini cardio cu înfometarea! îi povestește Răzvan, sătul de câte astfel de cazuri a văzut.

          Aaaaaa… Înseamnă că de aia m-am îngrășat mai multe kilograme decât slăbisem prin metodele mele! râde Monica, dar parcă nu e râsul ei.

          Normal. Mușchii ard grăsimea. Scapi de mușchi, scapi de arzătorii de calorii din corpul tău. După înfometare și sport haotic, orice mănânci se depune fix unde nu vrei, îi explică Răzvan în timp ce supraveghează atent execuția unei fandări. „

Monica se întâlnește aproape zilnic cu Răzvan la sală. Învață execuția corectă a exercițiilor și scapă de stresul unei posibile accidentări.

Dar poate cel mai bun lucru care i se întâmplă e legat de meniu.

          M-am plictisit de aceeași mâncare de dietă! se plânge Monica dezgustată.

          Hai să vedem… Ce e mâncarea de dietă? o întreabă Răzvan amuzat.

          Cum ce?! Salată, piept de pui la grătar cu legume și supă cremă… mormăie plictisită.

 

–          Nu există mâncare „de dietă” și restul. Există doar mâncare. Ia-ți ceva și notează. O să-ți dau câteva rețete de te lingi pe degete. Iar dacă vrei să slăbești, trebuie să respecți principiile pe care ți le dau acum.

 

𝘿𝙖𝙧 𝙈𝙤𝙣𝙞𝙘𝙖 𝙣𝙪 𝙚 𝙛𝙚𝙧𝙞𝙘𝙞𝙩𝙖.

Din contră. 𝘊𝘦𝘷𝘢 𝘭𝘪𝘱𝘴𝘦𝘴𝘵𝘦.

Îi este greu. Este obosită.

𝗦𝗶𝗺𝘁𝗲 𝘂𝗻 𝗴𝗼𝗹 𝗻𝗲𝗳𝗶𝗿𝗲𝘀𝗰 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗼𝗯𝗶𝘀𝗻𝘂𝗶𝗮 𝘀𝗮 𝗶𝗹 𝘂𝗺𝗽𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗺𝗮𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲… 𝗜𝗮𝗿 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝗰𝗮 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗻𝗰𝗮 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗮𝘁, 𝗴𝗼𝗹𝘂𝗹 𝗶𝘀𝗶 𝗰𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲.

👉 Înscrie-te gratuit în formularul de mai jos și află continuarea poveștii și procesul prin care a trecut Monica în încercarea de a slăbi.

Vei primi 3 episoade scurte și ușor de citit, pe care le primești pe mail. Introdu adresa ta de e-mail şi fii cu ochii pe Inbox

Marketing by

Toate drepturile rezervate © 2021 EduFluxX
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.