Îți răspundem la cele mai frecvente întrebări!

Se poate înscrie oricine în platforma FITNOTFAT?

Se pot înscrie atât femeile cât și bărbații care doresc să se antreneze de acasă, din confortul casei lor.

Cum se face înscrierea?

Înscrierea se face de pe site-ul www.fitnotfat.ro și după urmarea pașilor și creearea contului vei ajunge pe platforma și vei avea opțiunea să îți schimbi datele oricând dorești. Ca să te poți bucura de beneficile programului îți recomandăm să respecți toate propunerile noastre deoarece ele sunt gândite în așa fel încât să te ducă la rezultatul dorit.

Ce antrenamente voi primi pe platforma FITNOTFAT?

Vei avea acces la mai multe tipuri de antrenamente precum : Antrenamente de tip cardio, Antrenamente de abdomen, Antrenamente de tip fesieri, Antrenamente funcționale de tip Full Body, Antrenamente de tip BodyART, Antrenamente de tip stretching și imbunatațire a coloanei vertebrale precum și meditații ghidate.

Ce material teoretice voi primi pe platform FITNOTFAT?

Vei avea acces la materiale teoretice în care vei învăța despre imporțanta sportului, alimentației, stilului de viată sănătos. Vei avea acces la materiale care îți explică cauzele mâncatului și dependentei. Vei avea acces la lecții care îți vor explica ce este meditația, mindfulness, stilul de viață echilibrat. Vei avea acces la materiale unde vei învăța despre importanța somnului, a hidratării și multe alte materiale valoroase.

Ce rețete și planuri alimenatare voi primi?

Vei avea acces la biblioteca de rețete omnivore, ovo-lacto-vegetariene și vegetariene si dulciuri sănătoase.

Vei primi planuri alimentare care să te ghideze.

Cum plătesc?

Poți plăti direct pe site cu card bancar prin procesatorul de plăți “Euplatesc.ro”

Ce înseamna plată recurentă ?

Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client cu care are un contract, la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii datorați.

Toate drepturile rezervate © 2021 Fit Not Fat | Developed by ALY Media
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.