Decide să îți îmbunătățești permanent stilul de viață!

EdufluxX, platforma online unde ai acces 24/24, 7 zile din 7 la sport nelimitat, rețete sănătoase și planuri alimentare de slăbit.

Scapă de kilogramele în plus și accesează noi niveluri de cunoaștere, sănătate, energie și creativitate.

Ai 7 zile să testezi gratuit platforma

O platformă, toate resursele pentru sănătatea ta fizică și psihică

Conceptul EdufluxX înglobează cele 4 arii vitale din viața, evoluția și fericirea unui om:

Alimentația

Fără extreme sau înfometare. Echilibrul e cheia.

Mișcarea

Redescoperă-ți forma fizică de altădată.

Mentalul

Nu putem separa mintea de corp. De fapt, nici nu vrem asta.

Sănătatea

Pentru că fără ea, toate sunt în zadar.

Construiește noi obiceiuri. Fă schimbarea din interior.
Transformă-ți viața.

Îți propunem un concept care îți poate schimba total realitatea actuală. Te provocăm să îți iei angajamentul de a face zilnic acțiuni care te ajută să:

Platforma EdufluxX
Valoare Membership Premium Anual: 399 €
Investiția ta de azi: 239 €

Prețul promoțional este valabil până la miezul nopții. Investiția ta într-un membership premium anual este de aproximativ 1 €/zi!

3 BONUSURI de bun-venit în valoare de 300de lei

Bonus 1
Bun-venit în EdufluxX!

EPUIZAT

Bonus 2
Kit de îndulcire fără zahăr

EPUIZAT

Bonus 3
Vitality Pack

EPUIZAT

Oferta este valabilă până la miezul nopții și doar pentru cei care devin membri EdufluxX cu plata integrală.

Alege cea mai bună variantă pentru tine

Plata integrală

Plata în 3 tranșe lunare

Resursele care te ajută să fii cea mai bună versiune a ta

Scapi de întrebări chinuitoare precum: „Ce trebuie să mănânc ca să slăbesc?” sau „Eu ce gătesc azi?”. Găsești în platformă peste 300 de rețete create de nutriționiști care se prepară ușor. Le-am organizat în 9 planuri alimentare, astfel încât să scapi de număratul caloriilor în timp ce înveți să gătești sănătos.

Când ești înscris în EdufluxX, nu mai trebuie să te întrebi ce antrenamente ți se potrivesc. Pentru că poți să le încerci PE TOATE: full body, tae bo, dans sportiv, pilates, cardio, funcționale, tonifiere, wellbeing, bootcamp, insanity, kickboxing, abdomen, fesieri,  bodyart, meditații și multe altele. La revedere trafic spre sală. Bine ați venit 3-4 ore pe săptămână în plus doar pentru tine!

Adevărata transformare începe din interior. Nu îți oferim doar simple instrumente cu ajutorul cărora să slăbești. Vrem să înțelegi DE CE obții rezultatele. Explorează biblioteca noastră plină de materiale video educative pe teme din nutriție, medicină, sport, stil de viață sănătos sau psihologie.

Un antrenor personal nu poate înlocui un medic, iar un nutriționist poate da sfaturi de nutriție, dar deține mai puține cunoștințe despre psihicul uman. Materialele din platforma EdufluxX sunt realizate de experți din diferite domenii: medici, nutriționiști, sportivi de performanță, psihoterapeuți și experți în dezvoltare personală.

Află cum reușesc sportivii de performanță sau oamenii din showbiz să își gestioneze emoțiile și să depășească provocări legate de nutriție, sănătate, sport sau motivație. Îi găsești în secțiunea de interviuri EdufluxX pe Dorian Popa, Rajko Kuzmanovic (antreprenor și educator programare mentală), Adina Buzatu (designer vestimentar), Nicoleta Nuca (artistă), Florin Gardos (fotbalist liga I), Ovidiu Mazilu (arbitru liga I), Mirela Filip (hipnoterapeut), Pera Novacovici (psihoterapeut), Tedy Necula(Motivational Speaker), Adrian Niculescu (Motivational  Speaker)

Infectarea cu COVID are atât implicații fizice, cât și psihologice. De aceea am creat un program special care te ajută, timp de 4 săptămâni, să te recuperezi. Folosim tehnici de respirație ce contribuie la îmbunătățirea aparatului respirator și antrenamente ușoare, care îți cresc treptat capacitatea pulmonară. Nu ignorăm nici partea educativă: programul conține cursuri online unde afli ce este COVID și cum funcționează aparatul respirator.

NOU: Programe personalizate în funcție de OBIECTIVELE tale: 3-10 KG, 10-20 KG și 20+ KG

Primești zilnic mixul perfect de rețete sănătoase, antrenamente, interviuri și cursuri online într-o serie de pași zilnici care te aduc la obiectivul dorit.

Slăbire

Ți-am pregătit un proces în care înveți te cunoști mai bine, îți reeduci gusturile și îți adaptezi corpul la antrenamente tot mai complexe. Fiecare lună vine cu o nouă etapă care te aduce mai aproape de obiectivul final (3-10 KG, 10-20 KG și 20+ KG slăbite).

Healthy life

Ești gata să îți îmbunătățești permanent stilul de viață? Alege programul Healthy life ce cuprinde obiective de recompoziție corporală (2 luni), pregătire fizică generală (1 lună) sau creșterea fesierilor (1 lună).

Wellbeing

Platforma cuprinde fiecare pas pe care îl ai de urmat pentru a finaliza procesele de: recuperare Covid (1 lună), dezvoltarea mobilității (2 luni) sau de relaxare fizică și mentală (1 lună). Primești zilnic combinația ideală de rețete, antrenamente, cursuri și interviuri pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Kinetoterapie

Gata cu durerea de spate! Beneficiezi de două programe menite să îți îmbunătățească nivelul de sănătate și calitatea vieții: programul de recuperare articulară (1 lună) și programul de recuperare al coloanei vertebrale (2 luni).

Tic-Tac! Prinde oferta cât mai este valabilă:

Premium

399
239 / an
 • Acces la peste 130 antrenamente
 • Antrenamente cardio de tip bootcamp, insanity, kickboxing, tae-bo, cu greutatea propriului corp, antrenamente de pregătire fizică
 • Antrenamente pentru tonifiere: cu greutăți, cu benzi elastice, cu greutatea propriului corp, antrenamente pentru fesieri, pentru abdomen
 • Antrenamente Wellbeing: antrenamente pentru întărirea zonei lombare, pentru îmbunătățirea posturii, pentru zona cervicală, de prevenție, gimnastică medicală, bodyart, pilates
 • Cursuri de dans: dans sportiv, dans modern (vals, cha-cha, rumba etc)
 • Acces la antrenamente și cursuri concepute de kinetoterapeuți
 • Acces la cursuri cu experți din domeniul medical, nutriție, psihologie și sport
 • Acces la peste 430 de rețete (omnivore, ovolacto-vegetariene, vegane, deserturi sănătoase, fast food sănătos)
 • Acces la calculatorul nutrițional
 • 22 planuri alimentare pentru slăbire, menținere sau pentru a susține un stil de viață sănătos
 • Interviuri cu mentori, sportivi de performantă, top experți din Romania, antreprenori
 • Programe speciale axate pe obiective:
  Vei lucra in toate obiectivele cu o echipă de experți care au conceput pentru tine planul alimentar, antrenamentele si temele de dezvoltare personala specific etapei și obiectivului tău . Ce vei face alaturi de ei:
  • vei avea planul alimentar specific etapei și obiectivului tău
  • vei avea antrenamentele personalizate structurate pe săptămâni de la simplu la complex și diferențiat pe etapa în care te afli
  • vei beneficia de asistentă pentru îndrumări și verificări din partea experților EdufluxX la fiecare 2 săptămâni
  • vei face împreună cu coach-ul EdufluxX analiza comportamentală; atât cognitiva cât și practică (analizam cauzele, atât emoționale cât și prevenția micilor abateri, greșeli și vom afla împreună ce stau în spatele acestora)
  • vei face împreună cu aceștia măsurători, poze și vom concepe o diagramă (grafic) de evoluție a traseului tău
  • vei beneficia de consultantă medicală din partea medicului EdufluxX, în funcție de nevoile tale
  • 2 întâlniri pe lună cu experții Edufluxx și invitații acestora, pentru a veni în sprijinul provocărilor pe care le vei avea pe parcurs..
 • Acces pe viață la comunitatea Premium EdufluxX :
  • vei avea parte de sprijinul comunității, vei schimba idei de rețete și nu numai
  • provocări săptămânale care să vina în sprijinul atingerii obiectivelor tale dar și a susținerii deprinderii de noi obiceiuri care să te ajute să iți transformi stilul de viață
  • vei avea prieteni noi si oameni care te vor motiva
  • educație nutrițională dar și dezvoltare personală
 • Cele 9 programe speciale axate pe obiective :
  • Obiectiv slăbire 3-10 kg - cu o durată de 3 luni de zile
  • Obiectiv slăbire 10- 20 kg, cu o durată de 4 luni de zile
  • Obiectiv slăbire 20 + kg, cu o durată de 5 luni de zile
  • Obiectiv recompoziție corporală , cu o durată de 2 luni de zile
  • Obiectiv coloană vertebrală, cu o durată de 2 luni de zile
  • Obiectiv creșterea fesierilor, cu o durată de 1 luna de zile
  • Obiectiv tonifiere Abdomen,cu o durată de 1 lună de zile
  • Obiectiv dezvoltarea mobilității, cu o durată de 2 luni de zile
  • Obiectiv pregătire fizică generală, cu o durată de 1 lună
-35%

În curând vei arăta și te vei simți ca ei

Oameni pe care i-am ajutat să obțină rezultate fizice:

Dar care și-au transformat și viața la 180 de grade:

Încă poți prinde reducerea de -35% și bonusurile în valoare de 300 de lei!

Nu pierzi nimic, testează gratuit timp de 7 zile

Cât costă beneficiile EdufluxX în mod normal

Cu EdufluxX Premium ai la dispoziție un număr record de beneficii, de resurse și de experți care îți fac eșecul imposibil. Iată cât ar costa în mod normal echipa noastră de profesioniști:

Total: 17,400 lei/an. Adică 3,517€!

Am ținut costurile la minim, iar dacă ai lucrat vreodată cu un coach, un nutriționist și un antrenor personal, cu siguranță ești la curent cu tarifele de mai sus.

De ce EduFluxx?

Ai încredere

Primești sfaturi specializate de la experți din domeniu. Fără sfaturi medicale venite de la nutriționiști și soluții psihologice primite de la un antrenor.

Rămâi acasă, în siguranță

Nu pleca de acasă pentru a te antrena cu profesioniști sau pentru a asculta sfatul unui medic. Faci sport și vizionezi cursuri online de oriunde din lume, la orice oră. Ai nevoie doar un device cu o conexiune la internet.

În ritmul tău

Poți începe cu o investiție de timp de 20 de minute pe zi pentru a te antrena. Schimbările permanente vin cu pași mici, iar conținutul EduFluxx se adaptează fiecărei persoane, oricât de ocupată ar fi ea.

Câștigi timp

Dacă ai frecventat sala de cel puțin 3 ori pe săptămână, știi investiția de timp necesară. Problema este că jumătate din acest timp este pierdut în trafic. Astfel, îți salvăm cel puțin 3-4 ore în fiecare săptămână.

Economisești bani

Cât te-ar costa în mod normal un plan alimentar făcut de un nutriționist? Dar să faci sport cu un antrenor personal, să asculți sfatul unui psiholog sau al unui medic generalist? Fă calculele și-ai să vezi că economisești peste 90% din aceste costuri!

Cine sunt fondatorii EduFluxX

Răzvan Șunea (Co-Fondator) Sportiv medaliat cu aur (10+ ani de experiență în domeniul fitness-ului) Expert în domeniul fitness-ului și doctorand în educație fizică și sport. Răzvan nu este doar nu sportiv de primă clasă, ci și un expert în schimbări ale stilului de viață. În cei peste 10 ani de experiență, Răzvan a ajutat peste 1,000 de oameni să obțină aspectul fizic dorit și să își schimbe viața pentru totdeauna.

Monica Caramba (Co-Fondator)

Instructor și coach acreditat

Monica îmbină logica și rigurozitatea specifice unui inginer cu abilitățile de coach și facilitator pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim. Folosește tehnici de eliberare mentală pentru a te ajuta să îți recapeți controlul asupra comportamentului alimentar, să îți păstrezi motivația și să atingi forma fizică dorită prin puterea nemărginită a creierului.

monica-1-scaled.jpg

Fii un om sănătos, fericit și atractiv!

Nu pierzi nimic, testează gratuit timp de 7 zile

7 zile de Garanție 100 %

Nu ești mulțumit ? Îți returnăm banii. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un e-mail pe: contact@EduFluxX.com

E important să știi că abonamentul lunar va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă. Nu e nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.

Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #Edufluxx pentru că merită și vezi valoarea. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse.

Toate drepturile rezervate © 2022 EduFluxX
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.

Prinde reducerea de 35% acum

EXPIRĂ ÎN:

Days
Hours
Minutes
Seconds