Platforma EduFluxx

Mai mult decât un program de slăbit, îți creezi o relație de lungă durată cu corpul tău

Învață de la medici, antrenori, sportivi, nutriționiști și psihoterapeuți cum să îți transformi aspectul fizic, relația cu mâncarea, să îți construiești noi obiceiuri și implicit, îmbunătățești întreaga viață.

Salut, ești PREGĂTIT(Ă) să-ți pui viața în ordine?

Știm prin ce treci și ce simți. Cu toții am fost acolo la un moment dat: 

Așa că începi de luni.

Ești o forță a naturii. De data asta o să fie altfel.

Faci sport, respecți o dietă și îți promiți că nu mai revii NICIODATĂ la toate lucrurile care te-au adus aici.

Dar între noi fie vorba…

Mereu revii la toate lucrurile alea care te-au adus aici.

Hai să fim sinceri:

Nu slăbitul e problema. Ce faci după ce ai dat kilogramele jos e!

Doar 5 din 100 de oameni care slăbesc își păstrează greutatea. Restul se îngrașă la loc în maxim 5 ani.

Știi ce ai de făcut. Ai acces la tone de informații despre diete, antrenamente și soluții…

Doar 5 din 100 de oameni care slăbesc își păstrează greutatea. Restul se îngrașă la loc în maxim 5 ani.

Știi ce ai de făcut. Ai acces la tone de informații despre diete, antrenamente și soluții…

Te blochezi în detalii de genul: “Nu am timp să merg la sală” sau “În cât timp o să slăbesc primele 5 kg?

Hai să îți spunem un ADEVĂR pe care mulți experți în fitness și nutriție îl ocolesc:

Nu ai nevoie de o altă dietă. Sau de un alt antrenament.

Ai nevoie de o soluție care să funcționeze pe viață, nu doar pentru câteva săptămâni sau luni.

Ai nevoie de o rutină și de noi obiceiuri. De informații primite de la cine trebuie – adică un expert în domeniul său. Un nutriționist. Un medic. Un psihoterapeut. Un sportiv cu studii și ani de practică.

Ai nevoie de CLARITATE: CE să faci, CÂND, și CUM să pui în practică.

Ai nevoie de un început simplu și de un sistem care să te ghideze pas cu pas.

Până la urmă, și o călătorie spre lună începe cu un singur pas.

EduFluxx: Mai mult decât un program de slăbit, îți creezi o relație de lungă durată cu corpul tău.

Am creat un concept ce înglobează 4 arii vitale din viața, evoluția și fericirea unui om:

Alimentația

Fără extreme sau înfometare. Echilibrul e cheia.

Mișcarea

Redescoperă-ți forma fizică de altădată.

Mentalul

Nu putem separa mintea de corp. De fapt, nici nu vrem asta.

Sănătatea

Pentru că fără ea, toate sunt în zadar.

Construiește noi obiceiuri. Slăbește. Transformă-ți viața.

Ai citit bine: îți propunem un concept care îți poate schimba viața. De ce suntem atât de siguri de asta?

Pentru că am ajutat până acum mii de oameni care nu au mai arătat atât de bine din liceu. Pentru că i-am văzut cu ochii noștri cum își schimbă obiceiurile, apoi mărimea la haine și în final viața.

Vrem să îți dăm și ție acces la aceleași resurse, principii și metode prin care am obținut rezultate extraordinare și prin care am transformat vieți pentru totdeauna.

În platforma EduFluxx găsești toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți transforma aspectul fizic, sănătatea și calitatea vieții

Scapi de întrebări chinuitoare precum: „Ce trebuie să mănânc ca să slăbesc?” sau „Eu ce gătesc azi?”. Găsești în platformă peste 300 de rețete create de nutriționiști care se prepară ușor. Le-am organizat în 9 planuri alimentare, astfel încât să scapi de număratul caloriilor în timp ce înveți să gătești sănătos.
Când ești înscris în EduFluxx, nu mai trebuie să te întrebi ce antrenamente ți se potrivesc. Pentru că poți să le încerci PE TOATE: full body, tae bo, dans sportiv, pilates, cardio, funcționale, tonifiere, wellbeing, bootcamp, insanity, kickboxing, abdomen, fesieri, bodyart, meditații și multe altele. La revedere trafic spre sală. Bine ați venit 3-4 ore pe săptămână în plus doar pentru tine!

Adevărata transformare începe din interior. Nu îți oferim doar simple instrumente cu ajutorul cărora să slăbești. Vrem să înțelegi DE CE obții rezultatele. Explorează biblioteca noastră plină de materiale video educative pe teme din nutriție, medicină, sport, stil de viață sănătos sau psihologie.

Un antrenor personal nu poate înlocui un medic, iar un nutriționist poate da sfaturi de nutriție, dar deține mai puține cunoștințe despre psihicul uman. Materialele din platforma EduFluxx sunt realizate de experți din diferite domenii: medici, nutriționiști, sportivi de performanță, psihoterapeuți și experți în dezvoltare personală.

Află cum reușesc sportivii de performanță sau oamenii din showbiz să își gestioneze emoțiile și să depășească provocări legate de nutriție, sănătate, sport sau motivație. Îi găsești în secțiunea de interviuri EduFluxx pe Dorian Popa, Rajko Kuzmanovic (antreprenor și educator programare mentală), Adina Buzatu (designer vestimentar), Nicoleta Nuca (artistă), Florin Gardos (fotbalist liga I), Ovidiu Mazilu (arbitru liga I), Mirela Filip (hipnoterapeut), Pera Novacovici (psihoterapeut), Tedy Necula(Motivational Speaker), Adrian Niculescu (Motivational Speaker)
Infectarea cu COVID are atât implicații fizice, cât și psihologice. De aceea am creat un program special care te ajută, timp de 4 săptămâni, să te recuperezi. Folosim tehnici de respirație ce contribuie la îmbunătățirea aparatului respirator și antrenamente ușoare, care îți cresc treptat capacitatea pulmonară. Nu ignorăm nici partea educativă: programul conține cursuri online unde afli ce este COVID și cum funcționează aparatul respirator.
Slabitul poate fi provocator mai ales dacă nu îți poți gestiona și organiza timpul . Tocmai de aceea am conceput acest program de slăbit pentru tine care conține cursuri teoretice și antrenamente de la simplu la complex, aducându-ti corpul la forma mult dorită

Platforma EduFluxx

Valoare Abonament Premium Anual: 1,989 lei

Investiția ta de azi: 1,193 lei

BONUS 1 în valoare de € 1,800

1 x Ședințe lunare de consultanță cu 1 x Nutriționist, 1 x Antrenor Personal, 1 x Mental Coach TIMP DE 12 LUNI
Fii printre primii 20 de înscriși în EduFluxx și beneficiezi de mentorat cu un nutriționist, un antrenor personal și un mental coach timp în fiecare lună, timp de 1 an!

EPUIZAT

Al doilea BONUS: Acces în comunitatea privată

Înscrie-te în platforma EduFluxx și beneficiezi de un al doilea bonus: acces într-o comunitate privată de oameni care au aceleași valori, interese și preocupări ca și tine!

EPUIZAT

Testează platforma timp de 7 zile

Nu ai nimic de pierdut. Ai 7 zile să testezi platforma, iar dacă conceptul EduFluxx nu ți se potrivește, primești instant banii înapoi. Ne dorim să formăm o comunitate de oameni cu valori similare, care pun preț pe valoarea primită în platformă.

EPUIZAT

Cine sunt experții din EduFluxx

Răzvan Șunea (Co-Fondator) Sportiv medaliat cu aur (10+ ani de experiență în domeniul fitness-ului) Expert în domeniul fitness-ului și doctorand în educație fizică și sport. Răzvan nu este doar nu sportiv de primă clasă, ci și un expert în schimbări ale stilului de viață. În cei peste 10 ani de experiență, Răzvan a ajutat peste 1,000 de oameni să obțină aspectul fizic dorit și să își schimbe viața pentru totdeauna.

Monica Caramba (Co-Fondator)

Instructor, coach acreditat și inginer

Monica îmbină logica și rigurozitatea specifice unui inginer cu abilitățile de coach și facilitator pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim. Folosește tehnici de eliberare mentală pentru a te ajuta să îți recapeți controlul asupra comportamentului alimentar, să îți păstrezi motivația și să atingi forma fizică dorită prin puterea nemărginită a creierului.

monica-1-scaled.jpg

Vei obține rezultate, fără doar și poate!

Oameni pe care i-am ajutat să obțină rezultate reale:

De ce EduFluxx?

Ai încredere

Primești sfaturi specializate de la experți din domeniu. Fără sfaturi medicale venite de la nutriționiști și soluții psihologice primite de la un antrenor.

Rămâi acasă, în siguranță

Nu pleca de acasă pentru a te antrena cu profesioniști sau pentru a asculta sfatul unui medic. Faci sport și vizionezi cursuri online de oriunde din lume, la orice oră. Ai nevoie doar un device cu o conexiune la internet.

În ritmul tău

Poți începe cu o investiție de timp de 20 de minute pe zi pentru a te antrena. Schimbările permanente vin cu pași mici, iar conținutul EduFluxx se adaptează fiecărei persoane, oricât de ocupată ar fi ea.

Câștigi timp

Dacă ai frecventat sala de cel puțin 3 ori pe săptămână, știi investiția de timp necesară. Problema este că jumătate din acest timp este pierdut în trafic. Astfel, îți salvăm cel puțin 3-4 ore în fiecare săptămână.

Economisești bani

Cât te-ar costa în mod normal un plan alimentar făcut de un nutriționist? Dar să faci sport cu un antrenor personal, să asculți sfatul unui psiholog sau al unui medic generalist? Fă calculele și-ai să vezi că economisești peste 90% din aceste costuri!

Dacă ești gata să îți crești calitatea vieții, să pui bazele unor noi obiceiuri și să începi transformarea fizică, mentală și emoțională...

Nu mai e nevoie să încerci și să eșuezi (din nou).

Pentru că atunci când ai curaj să te uiți în interiorul tău, aplici instrumentele corecte și îți depășești limitele personale?

E ușor. Obții rezultate. Îți transformi viața.

7 zile de Garanție 100 %

Nu ești mulțumit ? Îți returnăm banii. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un e-mail pe: contact@EduFluxX.com

E important să știi că abonamentul lunar va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă. Nu e nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.

Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #Edufluxx pentru că merită și vezi valoarea. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse.

Toate drepturile rezervate © 2022 EduFluxX
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.

Prinde reducerea de 40% acum

EXPIRĂ ÎN:

Hours
Minutes
Seconds

Cristian Manea

Sunt Cristian Manea și sunt medic generalist în cadrul secției UPU al Spitalului de Urgență din Satu Mare. 

De asemenea, ca și activitate didactică sunt profesor de anatomie, medicină internă, chirurgie si geriatrie în cadrul școlii Postliceale Sanitare.

Sunt pasionat de oameni și de comunicare și cu mândrie și plăcere ajut în orice circumstanțe pe cei ce își doresc o stare de sănătate mai bună.

Dintotdeauna mi-am dorit să las o amprentă pozitivă în urma mea și astfel am ales să predau cunoștințele acumulate mai departe tinerilor, sprinjinind astfel generațiile care ne urmează.

Am o familie și doi copii minunați care mă ajută și mă sprijină în toată munca pe care o desfășor.

Educație

Iuliana Spânu

Și eu, ca și mulți alții, sunt un căutător în propria-mi viață. Pasiunea pentru profesia mea m-a îndemnat să găsesc scopul și sensul călătoriei mele continue. Ca începător, am căutat doar înțelegerea de sine, însă odată cu trecerea timpului, am realizat că există ceva mai mult decât granițele individualității mele. M-am descoperit în conexiune cu ceilalți și astfel am înțeles că dincolo de mine există bucățele care fac ca întreg Universul să funcționeze.

Am dat la o parte oglinda în care mă proiectam și am descoperit o lume în care unul fără celălalt nu există. Aceasta mi-a fost lecția primordială: ne suntem mentori și însoțitori unii altora. A fi terapeut înseamnă, pentru o bună vreme, să faci parte din lumea interioară și intimă a omului care este pregătit să dea nas în nas cu propriile umbre, și de ce nu, să își pună la îndoială sensul.

 

 

Se spune despre noi, terapeuții, că suntem „doctori de suflete”. Bineînțeles, termenul are o semnificație mai cuprinzătoare decât aceasta, dar prefer să fac referire la ea pentru că, în definitiv, rolul nostru este mai mult decât cel „pur tehnic”. Experiența și pregătirea de specialitate m-au înzestrat cu ceea ce mulți așteaptă de la mine – soluții, însă într-un cadru atât de profund nu poate fi vorba doar de soluții și tehnici.

Când omul din fața mea își face curaj, poate după multe încercări, să dea glas unor vorbe nerostite până atunci, nu pot asculta altfel decât cu mintea și inima deschise. Pentru a face asta, nu îmi este de ajuns doar statutul de psihoterapeut, ci este nevoie ca eu, omul, să fiu pregătit să trăiesc cu cel de lângă mine chiar și pe nisipuri mișcătoare.

Sprijinul psihologic ar trebui să existe în fiecare dintre noi pentru fiecare dintre noi. Psihoterapia poate fi masca de oxigen pentru cel aflat în suferință și totodată normalitate în ritmul vieții al fiecăruia dintre noi.

Indiferent de situația în care ne aflăm, să nu uităm că scopul şi sensul sunt acelea care definesc o variantă mai bună și mai sănătoasă. Spun asta pentru că întotdeauna căutările noastre se aliniază idealurilor și aspirațiilor noastre.

Cu gândul acesta, îmi închei monologul și îți doresc ca fiecare etapă din viața ta să te ajute să crești frumos și să ajungi în deplinătatea ființei tale. Și încă ceva: nu uita că oamenii puternici și-au clădit drumul indiferent de greutatea obstacolelor ce le-au stat în cale.

Educație

Oana Drăgulescu

Sunt Oana Drăgulescu, atlet profesionist şi creator de content digital. Am absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, specializarea Kinetoterapie şi Masterul în Afecţiuni Locomotorii. Am intrat prima dată într-o sală de fitness la 19 ani, din simpla dorinţă de a evolua şi de a-mi îmbunătăţi aspectul fizic. Am fost fascinată de acest gen de activitate fizică şi am rămas încă de atunci constantă în antrenamente. Am început ulterior să studiez şi despre o alimentaţie corespunzătoare şi astfel, în anul 2013 am început prima pregătire competiţională. Am câştigat primul card de profesionist în cadrul competiţiei WBFF de la Londra în anul 2014, după care au urmat numeroase alte concursuri şi un titlu Overall în anul  2015.

    În prezent mă ocup de promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos pe reţelele de socializare şi îmi doresc să inspir cât mai multe femei să meargă pe acest drum. Consider că sportul mi-a oferit pe lângă un corp sănătos, încredere de sine şi forţă să trec peste toate greutăţile pe care le-am întâmpinat. Sunt, de asemenea şi mama unui băiețel de 4 ani şi consider că este o provocare în îndeplinirea tuturor obiectivelor, dar şi cea mai mare motivaţie.

Anda Morgovan

Mă numesc Anda Morgovan, am 26 de ani, sunt din Satu Mare şi sunt Medic Rezident în anul I la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, Clinica ORL.

De când eram mică visam să devin medic, este tot ceea ce mi-am dorit, nu m-aş putea imagina făcând altceva, iar visul a devenit realitate în vara anului 2014, când am susţinut admiterea şi am fost admisă la Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor-Babeş” Timişoara. În tot acest timp i-am avut alături de mine pe părinţii mei, care m-au susţinut şi încă mă susţin la orice pas.

Educație

Emöke Godjea

Mă numesc Emöke Godjea, sunt medic specialist neurolog şi în prezent profesez în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Satu Mare, atât în serviciul ambulator cât şi în cel de urgenţă.

Educație

Ingrid & Erik Vonhaz

Ingrid:

Sunt Ingrid Vonhaz, instructor de dans sportiv şi totodată sportiv activ în competiţii.

Studiez la Universitatea de Vest Vasile Goldiş, profil pedagogie, ceea ce se îmbină perfect cu meseria pe care o practic și anume de instructor de dans.

Practic dansul sportiv de mai bine de 15 ani, având 4 ani când am început acest sport.

Am participat la nenumărate competiţii naționale și internaționale împreună cu partenerul meu care este și fratele meu în Ungaria, Ucraina și în ţară (Timișoara, Târgu Mureș, Iași, Reghin, Baia Mare, Oradea) și participăm în continuare.

Am obținut și rezultate remarcabile cum ar fi: locul 1 în Budapesta, finaliști la campionate naționale, cel mai important concurs fiind cel din Stuttgart -Germania, de unde ne-am întors ca a 3-a pereche conform clasamentului din România.

Am terminat cursul de instructor în Cluj-Napoca. Predau de 4 ani atât copiilor cât și adulților. 

Îmi propun să continui acest sport minunat toată viața și să predau această dorință multora dintre voi.

Erik:

Sunt Vonhaz Erik Andreas, student în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Satu Mare, profil Marketing, dar și instructor de dans sportiv, în cadrul școlii de dans sportiv Loga Dance School din Satu Mare. 

Practic acest sport la nivel de performanță alături de sora și partenera mea, Ingrid Vonhaz, de mai bine de 17 ani. Împreună am reușit să obținem rezultate minunate atât la concursurile naționale cât și internaționale. Cele mai bune rezultate le-am obținut la competițiile internaţionale, printre care cel de talie mondială din Germania, Stuttgart, GOC, clasându-ne ca fiind a 3-a pereche după rezultatele obținute din România. 

Totodată am participat și la concursuri din Ungaria, Ucraina, dar și Italia, cel mai recent fiind cel din Roma, unde am obținut rezultate minunate.

Încă de mic copil mi-a fost important să fac sport. De ce? Pentru că sportul mă caracterizează, mă face să mă simt bine, contribuie la sănătatea mea fizică și psihică, dar totodată m-a învațat să fiu organizat, să fiu atent la corpul meu și m-a învațat să fiu competitiv mai ales cu mine însumi. 

În fiecare zi când intru în sala de dans singura mea competiție sunt eu, trebuie să mă autodepășesc pentru a deveni mai bun.

Desigur, sportul consider eu că m-a făcut un om împlinit, fericit, dornic de rezultate, dar mi-a ridicat și stima de sine și încrederea în mine că pot să fac tot ceea ce îmi propun, atâta timp cât muncesc pentru acel lucru.

În sala de dans mă străduiesc să ajut cât mai multă lume, să învețe cât mai multe stiluri de dans, deoarece eu consider că uneori viața „trebuie luată în pași de dans, uneori mai rapizi, alteori mai lenți”.

Educație

Concursuri

Klara Kalman

Mă numesc Kalman Klara, sunt kinetoterapeut, lector universitar la Universitatea din Oradea, la Facultatea de Geografie, Turism și Sport (Departamentul de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie) şi instructor Pilates. Predau clase de Pilates aproape de 10 ani și îmi place să mă perfecționez continuu. Am stilul meu personal de predare, în care îmbin kinetoterapia, gimnastica medicală cu principiile Pilates-ului.

Îmi place să profit de fiecare ocazie în care pot împărtăși oamenilor beneficiile nu numai a practicării Pilatesului, ci a oricărei forme de mișcare, fie alergare, ciclism, ture montane, sporturi de echipă şi de aceea am acceptat cu multă bucurie să fiu alături de Monica şi Răzvan în acest proiect frumos.

Educaţie, certificări şi specializări

Arnold Anzik

Sunt Arnold Anzik, antrenor personal şi de grup, preparator fizic şi fondatorul şi managerul conceptului ENERGY KARDIO CLUB. 

Având la bază cunoştinţe bogate acumulate de la cursuri şi workshopuri din străinătate (Ungaria, Germania, Italia), am încercat să ajut într-un mod profesionist, fie că e vorba de sportivi de performanţă sau de persoane care vor să îşi menţină forma fizică. Antrenamentele funcţionale au fost cele mai potrivite pentru acest concept.

Conceptul tipului de antrenament KARDIO KICK BOXING a fost creat pe baza cunoştinţelor acumulate care combină mişcările din Karate şi Kick Box executate pe un ritm mai alert (160 bpm). 

 

Cursurile de marketing şi management urmate, în special la GENERAL MOTORS şi la alte instituţii m-au ajutat să văd multe situaţii din alte poziţii şi să îmi pot gestiona cât mai bine firma şi echipa de antrenori.

După absolvirea facultăţilor am luat hotărârea să pun bazele unui centru sportiv care să vină în ajutorul oamenilor care vor să facă sport la un alt nivel. ENERGY KARDIO CLUB este axat pe antrenamente de group/personal şi performance training unde fiecare client îşi poate găsi clasa/tipul de antrenament care i se potriveşte cel mai bine. Fie că se doreşte creşterea masei musculare, slăbirea, menţinerea formei fizice sau chiar recuperare, echipa EKC este mereu atentă şi concentrată pe nevoile clienţilor.

Educație

Licenţe/atestate

Cele mai importante rezultate

Willy Polczer

Mă numesc Willy Polczer şi sunt în domeniul fitness-ului de 36 de ani. 

În 2004 am urmat cursurile de Fitness trainer respectiv Personal trainer la Munchen în Germania. 

Am practicat ca şi antrenor în diverse săli din Austria, Germania şi Ungaria. Ulterior m-am specializat pe antrenamente de grup precum Taebo, Hot Iron şi Tabata Circuit Training.

În anul 2021 am obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness desfăşurat la Sibiu.

Educație

Ovidiu Mazilu

Mă numesc Mazilu Ovidiu, născut în Satu Mare în data de 21.09.1984.

Sunt căsătorit şi am 2 copii, o fetiţă de 4 ani şi un băieţel de 1 an. 

Sunt inginer în protecţia mediului, absolvind această facultate în Baia Mare în anul 2008. Liceul l-am absolvit în Satu Mare la Colegiul Naţional Mihai Eminescu în anul 2003. 

Această meserie de inginer am practicat-o în cadrul unei firme italiene timp de doar 1 an deoarece eram şi sunt arbitru de fotbal activ în lotul naţional din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. 

Această activitate am început-o la vârsta de 14 ani practicând-o în paralel cu fotbalul, fiind legitimat la clubul FC OLIMPIA SATU MARE unde am activat timp de 12 ani până la vârsta de 18 ani.

În anul 2007 am promovat în lotul naţional de arbitri ai ligii a 3-a, iar în 2010 în lotul de arbitri ai ligii a 2-a. 

Primul meci la liga 1 condus la centru a fost în anul 2013. 

În cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare activez ca şi lector pentru arbitri stagiari şi susţin cursul de formare al acestora din 2008.

În anul 2016 am absolvit un curs de TRX, clasa pe care am susţinut-o timp de 3 ani în diferite locaţii din oraş.

În anul 2019 am absolvit la Cluj-Napoca cursul de instructor fitness din cadrul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

În prezent susţin clasele de ABS CARDIO şi pregătire fizică generală copii în cadrul complexului sportiv One More – Răzvan Şunea.

Oana Şunea

Numele meu este Oana Şunea, sunt absolventă a Facultăţii de Litere din Cluj-Napoca şi masterandă în Management. 

Practic fitness-ul de mai bine de 6 ani, drept urmare am absolvit şi cursul de Personal Trainer.

Exerciţiile fizice ne fac să gândim mişcarea, să coordonăm părţi ale corpului nostru, lucrând zilnic aducem în viaţa noastră o stare de bine. Activitatea fizică ne face să ne menţinem sănătoşi şi inteligenţi pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Mişcarea este cel mai bun medicament din zilele noastre.

Educație

Cosma Levente

Cosma (Mihut) Lennon Levente – coregraf, arbitru internaţional de elită, organizator de evenimente, iniţiator al proiectului internaţional „The Wings Of…” pentru dezvoltarea, promovarea şi progresul Hip Hop Dance-ului în România.

Educație

Experiență profesională

Crișan Ioana

Mă numesc Crişan Ioana, am terminat Facultatea de Medicină – Laborator Clinic și sunt sportiv de performanță.

Mi-am reprezentat cu mândrie și drag țara în treningul lotului național. 

Am participat de-a lungul timpului la 42 competiții naţionale și internaționale, adunând un număr de 4 medalii de Bronz, 8 medalii de Argint  şi 17 medalii de Aur.

Încerc să promovez zilnic un stil de viață sănătos și să inspir cât mai multe persoane să își pună sănătatea pe primul loc, alocând mai multă atenție sportului și dietei echilibrate. 

În urma experienței mele de sportiv, pot spune sincer că partea de alimentație este una dintre cele mai importante pentru performanță. Abdomenul se face în bucătărie, asta știu cu certitudine, astfel că alimentația sănătoasă primează în fiecare zi.

Un citat care mă reprezintă: “Your body can do anything! It’s your mind you have to convince!”

Educație

Concursuri

Mureşan Costică

Mă numesc Mureşan Marian Costică, am 28 de ani şi sunt fiziokinetoterapeut cu 8 ani de experienţă. Am absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Kinetoterapie şi Motricitate specială, programa universitară 2012-2015 la Universitatea din Oradea. 

Am fost sportiv de mare performanţă (atletism), probe combinate (heptatlon şi decathlon), participant la 5 campionate europene şi medaliat (medalii la nivel naţional).

De 2 ani de zile am înfiinţat un centru de recuperare medicală la Oradea, KINETICO BY COSTICĂ MUREŞAN.

Educaţie - programe de supraspecializare (2010-2021)

Simona Niste

Sunt Simona Niste, educator BodyArt, mastertrainer internaţional BodyArt, Elite trainer BodyArt.

Sunt unul din deţinătorii BodyArt School Romania, şcoală ce deţine licenţa pentru a organiza cursuri pentru antrenori BodyArt si Deepwork în România.

Sunt inginer de mecanică fină şi după vârsta de 50 de ani mi-am schimbat meseria în antrenor BodyArt, fapt ce mi-a adus satisfacţii şi bucurii.

Cu ajutorul acestui concept am reuşit să trec mai uşor peste o etapă grea a vieţii mele şi am creat un curs de Recuperare prin mişcare BodyArt Breast Cancer Rehab.

Îmi place să lucrez cu oameni, să-i ajut să se cunoască mai bine şi să se accepte aşa cum sunt. Consider că acest concept, BodyArt, este mai mult decât un antrenament, este un curs de dezvoltare personală. 

Sunt prieten al ONG – Raza Speranţei – organizaţie ce ajută copiii cu afecţiuni oncologice. Am creat un grup motivaţional „Femei Fericite”,  grup alcătuit din femei ce au trecut prin cancer de sân, şi împreună, organizăm evenimente care să-i întărească pe cei aflaţi în dificultate, pe cei cu afecţiuni oncologice.

Educaţie

Certificări

Mirela Filip

Mă numesc Mirela Filip. Sunt psiholog clinician, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală (CBT) şi consilier psihologic, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Activez în cadrul cabinetului de psihologie din Cluj-Napoca.

Îmi plac oamenii. Consider că fiecare om e special şi unic, iar experienţa care se creează în interacţiunea dintre oameni este un dar. Un dar care ne ajută în dezvoltarea noastră şi care ne face conştienţi de potenţialul pe care fiecare dintre noi îl avem.

Despre mine pot spune că am o vastă experienţă de viaţă transculturală, iar căutările mele interioare mi-au îndreptat paşii spre frumoasa profesie de psiholog. Sunt o persoană deschisă, sociabilă, empatică şi într-o continuare căutare a descoperirii comorilor noastre interioare.

Trăiesc o viaţă simplă. Am o familie frumoasă. Sunt pasionată de natură. De fiecare dată când am posibilitatea merg în natură şi mă conectez cu liniştea care o oferă. Îmi place să umblu pe coclauri, să merg în locuri noi şi să cunosc oameni noi. Iubesc viaţa şi sunt recunoscătoare pentru tot ce îmi oferă.

Sunt o persoană implicată. Simt că am primit atât de multe de la viaţă încât simt nevoia să dau şi altora, celor care vor să primească din cunoaşterea mea. Drept urmare mă implic în diferite proiecte şi colaborări. Aici pot enumera: Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului,  Centrul de suport pentru persoanele abuzate sexual, programul Blue Monday, Clinica universitară de psihologie Babeş-Bolyai PSYTECH şi altele.

Educaţie

Formare continuă

Programe și work-shopuri

Competenţe

Puskás Sándor

Sunt Puskás Sándor și sunt antrenor personal la sala One More din Satu Mare. În timpul meu liber mă ocup și de masaj. Doresc să ajut oamenii cu cunoștințele mele ca antrenor personal și ca kinetoterapeut.

Educație