Viața e prea scurtă să-ți fie foame!

Cu FitnotFat, oricine poate slăbi până la 15 kilograme in doar 10 saptamâni fără înfometare.

Înscrie-te în cel mai complex program de slăbire și dezvoltare personală marca EdufluxX și scapă de "burtică" pentru totdeauna.

Ai pățit și tu...?

Renunți repede

De fiecare dată când îți propui să îți transformi corpul, renunți după câteva zile

Kilogramele se întorc

Dacă reușești să slăbești câteva kilograme, le recuperezi rapid

Nu mai slăbești

Ai ținut o dietă “bună pentru toți”, dar a funcționat doar în primele zile

Riscuri de sănătate

O problemă de sănătate te împiedică să ții o dietă de pe internet fără riscuri

Specialiștii sunt scumpi

Nu ai timpul și banii să mergi săptămânal la nutriționist sau să angajezi un antrenor personal

”Echipa dumneavoastră merită tot respectul și recunoștința mea. Fără motivația d-voastră și a colegilor mei, aș fi renunțat. Mulțumesc tuturora și nu voi renunța la grupul d-voastră care să spun asa, îmi dă ce-mi trebuie - mură în gură - numai să aplic.
Olga Băncilă

Știm cât e de greu să slăbești.

Cu FitnotFat, facem eșecul IMPOSIBIL.

Uite cum:

Programul TĂU de slăbit

FitnotFat nu este un program de slăbit, ci programul TĂU de slăbit: 100% personalizat, adaptat de nutriționist și antrenor la fiecare lună. Astfel, ești sigur că funcționează – iar eșecul devine imposibil.

Programul TĂU de slăbit
Propriul mentor

Rămâi motivat

Ai propriul mentor la care ai acces zilnic pentru suport, întrebări sau îndrumare. În plus, întâlnirile săptămânale de grup cu experții EdufluxX te țin pe linia de plutire și te ajută să rămâi motivat.

În ritmul tău

Oricine poate slăbi până la 15 kilograme în 10 săptămâni cu FitnotFat, pentru că programul este 100% online. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a accesa întâlnirile, rețetele, antrenamentele video și toate materialele din platformă.

100% online

FitnotFat: cel mai complex program de slăbire și dezvoltare personală marca EdufluxX

10 Săptămâni

Mentor 24/7

Rețete

Antrenamente video

10 Module teoretice

Întâlniri live săptămânale (online)

Grup privat de susținere

Plan alimentar 100% personalizat

Plan de antrenament 100% personalizat

Află care este greutatea maximă pe care o poți pierde cu FitnotFat!

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ: Calculăm numărul maxim de kilograme pe care TU îl poți pierde în 10 săptămâni într-un mod sănătos

Pasul 1

Click pe acest link și accesează un formular. Acesta conține întrebări relevante despre factorii care influențează procesul de slăbire.

Pasul 2

Completează formularul cu cât mai multe detalii despre relația ta cu dietele și mâncarea, nivelul tău de activitate fizică în viața de zi cu zi sau provocările pe care le-ai avut în trecut.

Pasul 3

Un expert EdufluxX te contactează telefonic și îți spune numărul maxim de kilograme pe care îl poți pierde în doar 3 luni într-un mod sănătos. Apoi îți detaliază planul de acțiune prin care să atingi acest obiectiv de greutate.

Ai zero obligații să te înscrii în programul FitnotFat în urma apelului telefonic. Consultanța primită nu presupune niciun cost sau angajament din partea ta.

Cine sunt fondatorii EduFluxx

Răzvan Șunea (Co-Fondator)

Sportiv medaliat cu aur (10+ ani de experiență în domeniul fitness-ului)

Expert în domeniul fitness-ului și doctorand în Antrenament Sportiv,Profesor de Educație Fizică  și Sport,Consultant Nutriționist și Sportiv legitimat în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness

Răzvan nu este doar nu sportiv de primă clasă, ci și un expert în schimbări ale stilului de viață. În cei peste 10 ani de experiență, Răzvan a ajutat peste 1,000 de oameni să obțină aspectul fizic dorit și să își schimbe viața pentru totdeauna.

Monica Caramba (Co-Fondator)

Instructor, psiholog, terapeut Theta Healing și inginer

Monica îmbină logica și rigurozitatea specifice unui inginer cu abilitățile de psiholog și facilitator pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim. Folosește tehnici de eliberare mentală pentru a te ajuta să îți recapeți controlul asupra comportamentului alimentar, să îți păstrezi motivația și să atingi forma fizică dorită prin puterea nemărginită a creierului.

Oricine poate slăbi pana la 15 kilograme in 10 saptamani cu FitnotFat.

Convinge-te și tu!

Înscrierile se închid în:

zile
ore
minute
secunde

Toate drepturile rezervate © 2022 EduFluxX
Orice copiere a imaginilor, textelor, videourilor sau a oricăror materiale de pe acest site este permisă numai cu acordul deținătorilor de drepturi de autor.